香港五感感官劇場-Bb幼兒互動形體劇場

香港五感感官劇場-Bb幼兒互動形體劇場

【第一場喺 #HK5Senses #SensesPLAYLab 嘅演出+#親子工作坊】?

❤️感激 #香港五感感知教育劇場 能夠成為康文署《WeWeWebWeb合家歡》一份子,我哋特意為呢個節目舉行好幾個演出

呢一個演出更係我哋打造嘅全香港首個全開放劇場空間——SensesPLAYLab嘅第一個演出!?演出過後親子休息完就上埋我哋嘅親子工作坊!?

未有機會參與嘅觀眾朋友唔洗失望?,嚟緊喺下個月於康樂及文化事務處《WeWeWebWeb合家歡》嘅網上平台播出?
各位大朋友小朋友可以坐在家中觀看,除咗今日演出片段之外,我哋將用到劇目入面嘅道具嚟同畫面前面嘅你一齊在家中進行創作!!!大家記得留意喇!

節目詳情:
播出時間:7月18日 11:00 開始,每個星期播出一集,共六集
網址:https://www.wewebcarnival.gov.hk/tc/index.html

另外好重要既!好多謝我哋一位家長觀眾Angela幫我哋號召咗咁多對親子嚟參與!
#之前好耐無出post收呢位觀眾朋友inbox我哋小編表示好感動 ?

#HK5Senses #感官互動劇場 #五感劇場 #感官劇場 #呼呼呼 #大埔藝術中心 #兒童劇場 #兒童戲劇 #兒童 #戲劇 #親子 #幼兒 #幼兒戲劇